← Na seznam vseh e-revij

BREZPLAČNA E-REVIJA

Naročilo

Naročite se na brezplačno e-revijo Pazi nase. V njej boste našli odgovore na vprašanja, ki ste si jih morda postavljali, in na vprašanja, ki si jih še niste, a bi si jih morali. Revijo si prenesite na svojo napravo, ob izdaji nove številke pa vas bomo obvestili na vaš e-naslov.

Preberite:

  • kako preprečiti in prepoznati bolezni,
  • kako poskrbeti zase, za otroke in druge,
  • kaj novega se obeta v medicinski znanosti,
  • zanimivosti o človeškem telesu in zdravju,
  • razmišljanja strokovnjakov o telesnem in duševnem zdravju.
Pazi nase - Naroči revijo - Jul 20
Pravilno izpolnite obvezna polja.Prišlo je do tehnične napake.Uspešno ste oddali svoje podatke. Prosimo, da svoj e-poštni naslov potrdite preko pošte, ki jo boste prejeli v svoj poštni nabiralnik.


POMEMBNO: Zavarovalnica vaš elektronski naslov, ki ga obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji elektronskega naslova, hrani, dokler ne prekličete privolitve, razen če zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Posameznik lahko kadar koli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje oz. zahteva dostop do osebnih podatkov, njihovo dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov oz. vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d. d., Pristaniška ulica 10, 6000 Koper ali na e-naslov preklici@triglavzdravje.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeni osebi za varstvo podatkov v zavarovalnici lahko pišete na e-naslov dpo@triglavzdravje.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Triglav, Zdravstveni zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh zavarovalnice www.triglavzdravje.si.